Click Fraud Protection
Online bestellen mogelijk! Let op: Het is weer erg druk bij de vervoerders. Daardoor kan de bezorging van je pakketje langer duren.
[1] Slagroomspuit SYMphonie 0,25 liter - RVS

[1] Slagroomspuit SYMphonie 0,25 liter - RVS
[SYM-0,25-RVS]

Reguliere prijs:€62,50

Speciale aanbieding: €50,00


Directe Garantieafhandeling alleen bij Slagroompatronen.nl, lees meer...

De nieuwste innovatie van Kayser!

De Kayser SYMphonie 0,25 liter slagroomspuit / slagroombus:
1) State-of-the-art technologie, betrouwbaar en duurzaam
2) De beroemde Kayser kwaliteit

Deze Kayser SYMphonie 0,25 liter slagroomspuit / slagroombus is een essentiële, flexibele helpende hand in uw professionele keuken en garandeert snelle, schone en simpele bereiding van natuurlijke, lichte en luchtig geslagen room.

De Kayser slagroomspuiten en slagroompatronen zijn ook zeer geschikt voor het bereiden van espuma en voor het opspuiten van warme of koude sauzen.

De kop van de nieuwe Kayser SYMphonie 0,25 liter slagroomspuit / slagroombus is gemaakt van een versterkt gegoten aluminiumlegering. De oppervlakte coating van de kop is gemaakt door gebruik te maken van een gloednieuwe technologie, welke speciaal ontwikkelt is om de hoogste eisen te kunnen waarborgen voor de professionele keuken. Het handvat is nu stevig bevestigd aan de kop, wat betekent dat er geen demontage nodig is om alles schoon te kunnen maken. De fijn doserende kopklep wordt gemaakt van geanodiseerd aluminium en kan worden verwijderd alvorens schoon te maken.

Voordelen van het gebruiken van een Kayser SYMphonie 0,25 liter slagroomspuit / slagroombus:
• Stelt u in staat om precies te controleren wat u eet. Wanneer u verse thuisgemaakte slagroom maakt dan kunt u pure room nemen welke geen conserveringsmiddelen bevat of suiker(s).
• De luchtigheid in uw geslagen slagroom blijft behouden, dit in tegenstelling tot voorgevulde slagroombussen uit de supermarkt. Deze worden waterig en drappig.
• Mix uw geslagen slagroom met uw favoriete smaak zoals chocolade, vanille of aardbeien. U kunt het uiteraard ook als toefje voor in de koffie gebruiken.
• U bespaart geld, heeft de heerlijkste slagroom die er is en langer lekkerder vers blijft.

Hoe dien ik de SYMphonie 0,25 liter slagroomspuit / slagroombus vast te houden?
Een veelgemaakte fout is dat men de slagroomspuit / slagroombus verkeerd vasthoud tijdens het spuiten van slagroom. Vaak houdt men de slagroomspuit / slagroombus dan niet geheel op de kop zoals het zou moeten (zie hieronder) maar onder een hoek van 45 graden. De juiste manier waarop u de slagroomspuit / slagroombus vast dient te houden ziet u hieronder.

Kayser SYMphonie slagroomspuit, hoe vast te houden...

Voor optimale resultaten en behoudt van garantie, adviseren wij:

Kayser Slagroompatronen (N2O) Kayser_slagroompatronen_50.jpg

[1] Slagroomspuit SYMphonie 0,25 liter - RVS
4.9 207
50 New Available online