Click Fraud Protection
[2] 2 x SYMphonie 0,5 liter - RVS

[2] 2 x SYMphonie 0,5 liter - RVS
[SM-2x0,5L-RV]

Reguliere prijs:€125,00

Speciale aanbieding: €103,50


Directe Garantieafhandeling alleen bij Slagroompatronen.nl, lees meer...

De Kayser SYMphonie* 0,5 liter slagroomspuit / slagroombus als voordeel set:
1) State-of-the-art technologie, betrouwbaar en duurzaam
2) De beroemde Kayser kwaliteit
3) Voordeliger in prijs

*De Kayser SYMphonie 0,5 liter slagroomspuit voordeel set is de nieuwe opvolger van de Kayser Gastronomie 0,5 liter slagroomspuit voordeel set

Deze Kayser SYMphonie 0,5 liter slagroomspuit / slagroombus als voordeel set is een essentiële, flexibele helpende hand in uw professionele keuken en garandeert snelle, schone en simpele bereiding van natuurlijke, lichte en luchtig geslagen room.


Deze Kayser slagroomspuit als voordeel set en de andere Kayser slagroomspuiten plus de bijbehorende slagroompatronen zijn ook zeer geschikt voor het bereiden van espuma of voor het opspuiten van warme of koude sauzen.

De kop van de Kayser SYMphonie 0,5 liter slagrroomspuit / slagroombus in deze voordeel set is gemaakt van een versterkt gegoten aluminiumlegering. De oppervlakte coating van de kop is gemaakt door gebruik te maken van een gloednieuwe technologie, welke speciaal ontwikkelt is om de hoogste eisen te kunnen waarborgen voor de professionele keuken. Het handvat is nu stevig bevestigd aan de kop, wat betekent dat er geen demontage nodig is om alles schoon te kunnen maken. De fijn doserende kopklep wordt gemaakt van geanodiseerd aluminium en kan worden verwijderd alvorens schoon te maken. 

Voordelen van het gebruiken van een Kayser SYMphonie 0,5 liter slagrroomspuit / slagroombus: 

• Stelt u in staat om precies te controleren wat u eet. Wanneer u verse thuisgemaakte slagroom maakt dan kunt u pure room nemen welke geen conserveringsmiddelen bevat of suiker(s). 
• De luchtigheid in uw geslagen slagroom blijft behouden, dit in tegenstelling tot voorgevulde slagroombussen uit de supermarkt. Deze worden waterig en drappig. 
• Mix uw geslagen slagroom met uw favoriete smaak zoals chocolade, vanille of aardbeien. U kunt het uiteraard ook als toefje voor in de koffie gebruiken. 
• U bespaart geld, heeft de heerlijkste slagroom die er is en langer lekkerder vers blijft.

Hoe dien ik de Kayser SYMphonie 0,5 liter slagrroomspuit / slagroombus in deze voordeel set vast te houden?
Een veelgemaakte fout is dat men de slagroomspuit / slagroombus verkeerd vasthoud tijdens het spuiten van slagroom. Vaak houdt men de slagroomspuit / slagroombus dan niet geheel op de kop zoals het zou moeten (zie hieronder) maar onder een hoek van 45 graden. De juiste manier waarop u de slagroomspuit / slagroombus vast dient te houden ziet u hieronder.

SYMphonie 0,5 liter slagroomspuit, hoe vast te houden...

Voor optimale resultaten en behoudt van garantie, adviseren wij: Kayser Slagroompatronen (N2O) Kayser_slagroompatronen_50.jpg

[2] 2 x SYMphonie 0,5 liter - RVS
4.9 213
103.5 New Available online