Free cookie consent management tool by TermsFeed Alleen bij ons directe Garantieafhandeling! | Slagroompatronen kopen? -> Slagroompatronen.nl | Slagroomspuiten | Slagroomspuit | Slagroombussen | Slagroombus

Alleen bij ons directe Garantieafhandeling!

Slagroompatronen.nl is de enige site op internet die direct samenwerkt met Kayser.

Alle andere sites die Kayser slagroomspuiten/slagroombussen aanbieden kopen deze in bij derden. Dit soort vage sites bieden de Kayser slagroomspuit/slagroombus aan voor een paar euro minder om zo wat te verdienen aan het merk Kayser.

Echter deze vage sites, kunnen en geven u geen garantie op de Kayser slagroomspuit/slagroombus, ook al beloven zij dit ten stelligste met mooie teksten!

Zij vermelden dat een reparatiesetje problemen niet verhelpt en dat zij een eigen servicedienst hebben! Zij trachten u op deze manier toch over te halen om bij hun te kopen en vermelden dit soort teksten naar aanleiding van onze waarschuwing.

Laat u niet misleiden door deze teksten die beweren dat sites zelf de slagroomspuiten/slagroombussen kunnen repareren want dit is absoluut een fabeltje! In de handleiding staat duidelijk vermeld dat reparatie door Kayser zelf dient te gebeuren indien een reparatieset niet werkt.

Wij krijgen dagelijks te maken met klanten die bellen over defecten aan hun slagroomspuit/slagroombus, die ze bij dit soort sites gekocht hebben die u hemel en aarde beloven. U zult begrijpen dat deze mensen bij dit soort sites met servicedienst, technische dienst en weten wij allemaal niet wat, geen gehoor meer vonden omtrent hun defect. Diegene die in beginsel wel te woord werden gestaan waren wekenlang hun slagroomspuit/slagroombus kwijt. Nadat zij deze terugkregen was er niets gerepareerd of het defect zelfs nog erger!

Slagroompatronen.nl garandeert u, als enige site, dat uw klacht binnen 8 uur (op werkdagen) als garantieafhandeling in gang wordt gezet bij Kayser en dit resulteert in het feit dat u dezelfde dag nog gebeld of gemaild wordt.

Kayser zelf stuurt u een reparatieset toe die 99% van de problemen direct verhelpt. Vaak is de oorzaak een simpel afdichtingsrubbertje die u zelf eenvoudig kunt vervangen. Mocht dit het probleem niet oplossen dan dient de slagroomspuit/slagroombus door Kayser in de fabriek, met daarvoor geschikte apparatuur, te worden gerepareerd!
Echter slaat Kayser deze stap vrijwel altijd gelijk over om u als klant niet zonder slagroomspuit/slagroombus te laten zitten en stuurt Kayser u in overleg direct een nieuwe slagroomspuit toe.

Vertrouwende erop u te hebben gewaarschuwd en te behoeden voor misaankopen van Kayser producten zonder garantieafhandeling via vage sites ook al beweren zij op elke mogelijke manier van wel.


.
0 items

 

Wij Accepteren

 

Wij verzenden via
postnl.jpg