Click Fraud Protection

Verzend- en afhaalkosten, levertijd NL/BE

Slagroompatronen.nl biedt de mogelijkheid om uw bestelling per pakketpost (99% binnen 1 dag geleverd in Nederland en nu ook België!) te laten versturen of u kunt kiezen om uw bestelling af te halen bij ons magazijn.

Op werkdagen voor 17:00 besteld en betaald, wordt dezelfde dag aangeboden bij de Post! Zelfs op vrijdag kunt u tot 17:00 bestellen zodat de vervoerder zo goed als zeker uw bestelling zaterdag nog bij u bezorgt!


VERZENDKOSTEN:

Wij trachten de kosten voor verzending zo laag mogelijk te houden, echter het gewicht van de slagroompatronen (1,45 kilo per doos van 50 stuks) is niet gering! Hierdoor kan het totaalgewicht van uw bestelling snel oplopen en ook de bijbehorende verzendkosten.

Uw bestelling wordt altijd discreet verstuurd.

Verzendkosten Slagroompatronen binnen Nederland/België per bestelling:
(prijzen onder voorbehoud)


HUIDIGE ACTIE VERZENDKOSTEN NEDERLAND:

 • Nederland vanaf € 5,99

  HUIDIGE ACTIE VERZENDKOSTEN BELGIË:

 • België vanaf € 8,99

  HUIDIGE ACTIE VERZENDKOSTEN DUITSLAND:

 • Duitsland vanaf € 8,99

  Bovenvermelde verzendkosten kunnen aan veranderingen onderhevig zijn.
  Dit door betere prijsafspraken dan wel door verhogingen vanuit de distribuerende postpartij. De vervoerders rekenen helaas in de drukke periodes een piektoeslag van wel € 0,25 per pakket!

  ACTIE verzendkosten Slagroomspuiten binnen Nederland/België/Duitsland per bestelling:

  HUIDIGE ACTIE VERZENDKOSTEN:

 • NL € 5,99 / BE € 7,99 / DE € 7,99 - 1 stuk ongeacht welk soort
 • NL € 5,99 / BE € 9,50 / DE € 9,50 - 2 tot 3 stuks  AFHAALKOSTEN:

  Uw bestelling ophalen bij ons magazijn is ook mogelijk en kan aanzienlijk voordeliger zijn dan versturen via de post. U betaalt een vast bedrag voor het afhalen, zodat wij uw bestelling afhaalklaar maken. U kunt de bestelling na telefonisch overleg bij ons afhalen.

  Afhaalkosten bij ons magazijn per bestelling:

 • € 2,50


  LEVERTIJD:

  De levertijd is afhankelijk van hoe snel u de betaling aan Slagroompatronen.nl verricht.

  Slagroompatronen.nl heeft service aan haar klanten als hoogste prioriteit staan en gemeten over de afgelopen 5 jaar blijkt dat binnen Nederland 99% van onze bestellingen binnen 1 dag worden geleverd en in België binnen 1 tot 2 dagen. Wij zijn afhankelijk van derden voor distributie waardoor in zeer drukke tijden (kerst, Oud&nieuw, Valetijnsdag, etc.) levertijden kunnen uitlopen!

  Slagroompatronen.nl tracht te allen tijde genoeg voorraad te houden. In geval zulks een keer niet het geval is (door vele onverwachte bestellingen) zal de levertijd maximaal 1 week bedragen.

  Standaard kunt u maximaal 1 tot 2 dagen aanhouden als levertijd, dit gemeten tot de tijd van het plaatsen van uw bestelling met een directe betaling via bijvoorbeeld iDEAL, Bancontact of PayPal, tot aan bezorging van uw bestelling aan huis.

  .