Click Fraud Protection

Waarschuwingen en opmerkingen!

Waarschuwingen:

  1. Koel en droog bewaren!
  2. Slagroompatronen staan onder druk, niet doorboren, in vuur gooien of welke actie(s) dan ook die de patroon kunnen beschadigen!
  3. Voor zonnestralen en warmte boven 50 graden Celcius afschermen!
  4. Buiten het bereik van kinderen en/of minderjarigen (minimale leeftijd 18 jaar) houden!
  5. Slagroompatronen niet vol wegwerpen!

Opmerkingen:

  • Aanvinken van het hokje op de bevestigingspagina bij elke bestelling!

  • Door het aanvinken van het hokje op de bevestigingspagina van de bestelling gaat u akkoord met het feit dat u de waarschuwingen hierboven gelezen hebt en begrijpt wat deze waarschuwingen inhouden!

  • Door het aanvinken van het hokje op de bevestigingspagina van de bestelling gaat u akkoord met het feit dat u de Kayser producten die op Slagroompatronen.nl verkocht worden uitsluitend gebruikt voor doeleinden waarvoor ze bestemd zijn, dus dat u op geen enkele wijze Kayser producten misbruikt (oneigenlijk gebruik)!

  • Door het aanvinken van het hokje op de bevestigingspagina van de bestelling bevestigt u ons dat u minimaal 18 jaar of ouder bent!

  • Alle onderdelen of reserveonderdelen zijn alleen bestemd voor producten van het merk Kayser. Probeer nooit om (reserve)onderdelen van het merk Kayser in een ander product of merk te gebruiken. Ditzelfde geldt voor de (reserve)onderdelen van een ander product en/of merk om deze in een Kayser product te gebruiken.


U dient 18 jaar of ouder te zijn om op Slagroompatronen.nl een bestelling te plaatsen!

Slagroompatronen.nl alsmede Kayser, leverancier(s) en/of aanverwante personen dan wel bedrijven zijn niet aansprakelijk voor verwondingen, sterfgevallen of welke andere vorm van letsel die door misbruik (oneigenlijk gebruik) van Kayser producten worden veroorzaakt.

.
0 items

 

Wij Accepteren

 

Wij verzenden via
postnl.jpg