Click Fraud Protection

Contactgegevens en privacy

Slagroompatronen.nl is begonnen in november 2006 en onze doelstelling is het online verkopen van slagroompatronen, slagroomspuitbussen en toebehoren. Wij hebben gekozen om de producten van het merk van Kayser te voeren. Kayser heeft een zeer goede naam opgebouwd in de markt en voert uitsluitend zeer hoogwaardige producten. We sluiten niet uit om in de toekomst ook andere merken op te nemen op deze site.

Wij zijn een gedreven team waarbij voorop staat om klanten eerlijk, snel, doeltreffend, hoogwaardige producten en een goede service te bieden en te verlenen. Wij zijn continu bezig met het optimaliseren van de site, leveringen, etc. Indien u een goed idee heeft en/of op- en aanmerkingen dan horen we dat graag van u!


Contactgegevens

Het online bezoeken van onze shop biedt de mogelijkheid om de bestelling(en) per post thuis te laten bezorgen of om uw bestelling(en) op diverse afhaalpunten in Nederland te kunnen afhalen.

Wij zijn bezig om een tal van strategische afhaalpunten op te zetten, waarvan sommige zelfs gedurende het weekend bereikbaar zijn. Tijdens de bestelprocedure kunt u kiezen wat voor u het gemakkelijkste is om de bestelling te verkrijgen. Bestellingen zullen vooraf per bank moeten worden voldaan zodat we snelle afhandeling en service kunnen bieden en garanderen via de post of bij het gekozen afhaalpunt. Deze afhaalpunten hebben geen mogelijkheid tot pinnen en/of contante betaling, zij leveren slechts de bestelling uit.

Bij spoed of in het weekend kan er sprake zijn van uitzondering op deze regel, echter na telefonisch overleg met een medewerker van Slagroompatronen.nl

Adres magazijn: Slagroompatronen.nl
Gildestraat 23
7622 AZ BORNE
Nederland
Postadres: Gildestraat 23
7622 AZ BORNE
Nederland
Email info@slagroompatronen.nl
Telefoon 0547 - 262 565
SNS-bankrekening NL89 SNSB 0898 4545 57


Privacy

Van ons kunt u verwachten dat wij vertrouwelijk omgaan met alle informatie! Wij versturen derhalve altijd alle bestellingen in discrete verpakkingen en wij geven geen persoonsgegevens aan derden zonder uw nadrukkelijke toestemming.
.

0 items

 

Wij Accepteren

 

Wij verzenden via